Обгрунтування функцій управління проектами - Лепетень, Д. А.; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2024)
Визначено та обґрунтовано зміст основних функцій в управлінні проєктами. Це дозволяє розробникам проектів більш точно та більш достовірно планувати свою виробничу діяльність при управлінні проєктною діяльністю.

The content of the main functions in project management is defined and substantiated. This allows project developers to more accurately and more reliably plan their production activities while managing project activities.
Justification of project management functions
Keywords: інноваційні проєкти; управління проєктами; функції управління проєктами; innovative projects; project management; project management functions