Фінансова стратегія та її роль у розвитку підприємства - Янковська, В. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
The article examines the role of financial strategy while setting goals and objectives of the company, the process of creating, implementing and managing the financial strategy of the company and the impact of the financial management strategy for the company.

У статті розглянуто роль фінансової стратегії під час постановки цілей і завдань підприємства; процес створення, впровадження та управління фінансовою стратегією підприємства та вплив управління фінансовою стратегією на діяльність підприємства.
Keywords: ринкові перетворення; стратегічне управління; стратегічні цілі; фінансові можливості підприємства