Соціальні та психологічні аспекти професійної діяльності фахівців у складних та екстремальних умовах - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Національна академія Національної гвардії України, 2021)
Сучасні соціально-економічні проблеми вимагають від фахівців мобілізації адаптаційного потенціалу та диференційованого вибору стратегій пристосування до навколишньої дійсності.
Keywords: адаптація; правоохоронні органи; копінг-поведінка; державна безпека; напруженість праці; стресостійкість