Паливо з відновлювальної сировини - Мельник, Анатолій Павлович; Малік, Сергій Григорович (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто перспективи використання і запропоновано технологічну схему одержання біогазу з використанням відходів.

Perspective usage and technological scheme of biogas production with use of waste products have been observed.
Keywords: одержання біогазу; метаногени; метанатори; суміш органічних речовин; використанням відходів