Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни "Управлінський консалтинг (тренінг)" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Індивідуальне завдання з освітньої компоненти магістрів «Управлінський консалтинг (тренінг)» складається зі схеми проведення аналізу діяльності компанії, яка надає послуги консультування з питань менеджменту на комерційній основі.
Keywords: методичні вказівки; управлінський консалтинг; тренінг; процесне консультування