Особливості оцінки управлінської праці в сучасних організаціях - Церковна, Г. І.; Вільк, А. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Статтю присвячено питанням особливостей оцінки управлінської праці. Досліджено основні підходи до поняття "управлінська праця" та "управлінський персонал". Визначено основні чинники, що впливають на ефективність оцінки управлінської праці.

The article is devoted the questions of features of estimation of administrative labour. Going near concepts "Administrative labour" and "managerial staff is investigational". Basic factors which influence on efficiency of estimation of administrative labour are certain.
Keywords: менеджмент; управлінська праця; оцінка; управлінський персонал