Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни "Економічний аналіз" - Єршова, Наталя Юріївна (My University, 2020)
Аналітичне забезпечення у ринкових умовах господарювання постає головною умовою прийняття ефективних управлінських рішень економічними суб’єктами. Особливого значення набуває посилення ролі та значення аналітичних процедур, аналітичних засобів при обґрунтуванні висновків та рекомендацій щодо управління бізнесом. Навчальна дисципліна «Економічний аналіз» належить до вибіркових дисциплін спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік, аудит і оподаткування».
Keywords: управлінська діяльність; аналіз витрат підприємств; інвестиційна діяльність підприємств; аналіз капіталу підприємств