Управління якістю - Безродна, Стелла Миколаївна; Лаготюк, Вікторія Олександрівна (Буковинський державний фінансово-економічний університет, 2016)
Посібник підготовлено з урахуванням досвіду реформування економіки України, організаційно-правових та інституційно-економічних надбань провідних країн світу, науково-методологічних розробок провідних вчених економістів з проблем вдосконалення якості продукції. У пропонованому виданні розкривається поняття якість та управління якістю як на рівні галузевого, регіонального, так і національного економічного простору країни. Особлива увага приділена покращенню якості та механізму регулювання процесу управління. Навчальний посібник розрахований на студентів економічних та фінансових спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів та усіх тих, хто цікавиться питаннями якості продукції.
Keywords: продукція; товар; підприємство; менеджмент; діяльність управлінська; TQM; підхід системний; контроль; метод статистичний; витрати