Проблема обнаружения нового знания в хранилищах данных методами Knowledge Discovery in Databases - Асеев, Г. Г. (НТУ "ХПИ", 2006)
Стаття присвячена проблемі виявлення нового знання в сховищах даних – Knowledge Discovery in Databases – (KDD) і основному крокові цього процесу – Data Mining (DM) (розробці даних або, дослівно, "видобуткові даних").
Keywords: источники данных; хранение данных; механизм Data Mining; формализация; сбор данных; трансформация данных; нормализация данных; KDD; DM