Поршень для двигуна внутрішнього згоряння - Парсаданов, Ігор Володимирович; Кравченко, Сергій Олександрович; Пильов, Вячеслав Володимирович; Ліньков, Олег Юрійович; Пильов, Володимир Олександрович; Сітченко, Валерій Миколайович; Ликов, Сергій Валентинович; Лал Амір, Гул (ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2023)
Поршень для двигуна внутрішнього згоряння містить головку поршня та поверхню камери згоряння, що складається з поверхні торця головки поршня та поверхні заглибленої відносно поверхні торця головки поршня порожнини визначеної конфігурації. Зовнішній контур поверхні торця головки поршня обмежений бічною поверхнею головки поршня, внутрішній контур поверхні торця головки поршня обмежений поверхнею заглибленої відносно поверхні торця головки поршня порожнини. Внутрішній контур поверхні торця головки поршня заглиблений відносно зовнішнього контуру поверхні торця головки поршня на 0,15-0,5 мм.
Keywords: патент; корисна модель; двигуни внутрішнього згоряння; поршень; температура