Техніко-економічне обгрунтування вибору схеми обертання пасажирських составів - Ходаківська, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті проведено техніко-економічне обґрунтування вибору схеми обертання пасажирських составів. В результаті техніко-економічного порівняння запропоновано використання кільцевих схем обігу пасажирських составів, що дозволить вивільнити до 12% робочого парку пасажирських вагонів.

The technical and economical feasibility study of passenger trains turn scheme was carried out in the article. As a result of technical and economical comparison the use of circular trains turn schemes were offered, that will allow to free up to 12% of fleet of passenger carriages.
Keywords: кільцева схема обігу; маятниковий рух поїздів; техніко-економічне порівняння; робочий парк; вагони; trains turn scheme; pendulum circulation of train’s; technical and economical comparison