Межi структурної мiнливостi та ієрархiя систематичних одиниць в генетичнiй систематицi електричних машин - Августинович, Г. А. (НТУ "ХПІ", 2008)
Узагальнено результати досліджень з проблеми визначення та впорядкування структурної рiзноманiтностi електромеханічних систем для класу електричних машин.
Keywords: ЕМ; генетична інформація; структурно-системні дослідження; електромеханічні системи; видовий склад