Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Системи автоматизованого проектування засобів вимірювання" - Тополов, Ігор Іванович; Львов, Сергій Генадійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Лабораторні роботи виконуються для закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час лекційних, практичних занять та самопідготовки. Метою виконання лабораторних робіт є вироблення у студентів навичок та вмінь застосовувати комп’ютерні методи та пакети прикладних програм для проектування друкованих плат (ДП) засобів вимірювання. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 175 «Інформаційно - вимірювальні технології». Метою вказівок є допомога студентам при підготовці та виконанні лабораторних робіт за 5 темами, які ввійшли до цього видання. На початку методичних вказівок подані основні вимоги техніки безпеки при виконанні лабораторних робіт. Ознайомлення з ними студентів проводиться на вступному лабораторному занятті з обов’язковим підписом кожного студента у відповідному журналі. Далі наведено опис кожної лабораторної роботи. Вказівки забезпечують можливість студентам самостійно підготуватись до виконання лабораторної роботи.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; програмне забезпечення; комп'ютерні системи; шари друкованої плати; програмування