Расчет параметров конвеерного металлодетектора - Мирошников, В. В.; Красняков, О. Л. (НТУ "ХПИ", 2008)
Надана методика розрахунку основних параметрів металодетектору в залежності від розміру поля збудження та поля, створеного металевими включеннями.

The method of calculation of basic parameters metal-detector is offered depending of the value of the exciting field and field, which created the metallic inclusions.
Keywords: металлические включения; МВ; закон Кирхгофа; обмотка возбуждения; измерительная обмотка; железоотделитель