Розгляд проблеми оцінювання якості тестів програмного забезпечення - Курасов, О. І.; Лютенко, Ірина Вікторівна; Семаник, А. О. (Одеська національна академія харчових технологій, 2019)
Були розглянуті проблеми тестування програмного забезпечення. Визначено та обґрунтовано підходи до оцінки якості тестів. Були відібрані фактори ефективності, тестового охоплення та реалізації, які можна використовувати для всебічної оцінки якості тестів відповідно до сучасних практик тестування. Сформовано множину показників якості тестів відповідно до визначених факторів. Метод багатокритеріальної оцінки ПАКС був запропонований як рішення проблем оцінки якості.
Keywords: програмне забезпечення; тести програмного забезпечення; програмний код; тестування; баги; дефекти ПЗ