Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з курсу "Стратегічний управлінський облік" - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Для отримання студентами глибоких знань і дослідницьких навичок у навчальному процесі використовуються різні форми аудиторної та позааудиторної самостійної роботи. У викладенні дисципліни "Стратегічний управлінський облік" важливе місце займає виконання та захист розрахункового завдання. Ціль розрахункового завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. У розрахунковому завданні студент повинен показати знання, правильне розуміння та вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, самостійно викладати особисту точку зору, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки та пропозиції.
Keywords: методичні вказівки; вимоги; критерії оцінювання; приклади оформлення бібліографічного опису