Джерела формування термінологічної підсистеми "Гідротурбіни" - Купріянов, Євген Валерійович (Харкiвський нацiональний унiверситет ім. В. Н. Каразіна, 2007)
В статті розглянуто основні джерела формування термінологічної підсистеми "Гідротурбіни".
Keywords: термінознавство; терміносистеми української мови; термінологія; мовна одиниця; морфеми; гідротурбінна термінологія