Інтелектуальні методи прогнозування соціально-економічних процесів - Стрижиченко, Костянтин Анатолійович; Степуріна, Світлана Олександрівна (My University, 2019)
Подано завдання до самостійної роботи та методичні рекомендації до їхнього виконання. Наведено індивідуальні завдання та приклади їхнього вирішення.
Keywords: методичні рекомендації; самостійна робота; моделювання; прогнозування СЕС; функції приналежності; генетичні алгоритми