Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Українська мова" - Кримець, Оксана Михайлівна; Лухіна, Марина Юріївна; Гомон, Андрій Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Самостійна робота студента є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Навчальний час, відведений для самостійної роботи студента, регламентується робочим навчальним планом і становить не менше 1/3 та не більше 2/3 загального обсягу навчального часу студента, відведеного для вивчення дисципліни. Така робота спрямована на самостійне вивчення студентами окремих теоретичних положень навчальної дисципліни, формування в них умінь і навичок щодо практичного застосування теоретичних знань курсу й досконалого володіння українською літературною мовою у фаховій сфері.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; ділове спілкування; традиційна економіка; оформлення наукових праць; теоретичні засади термінознавства