Когерентна інтеграція підсистем управління стратегічною програмою розвитку міста - Берулава, Д. З. (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглядається наукова задача розробки і реалізації ефективної стратегічної програми розвитку сучасного міста. Пропонується модель когерентної інтеграції підсистем управління програмою на етапах її розробки і реалізації. Виділені елементи підсистем, які повинні бути синхронізовані для когерентної інтеграції. Зроблено висновок щодо ефективності такого підходу, окреслені напрямки його розвитку.

Considered by the scientific task of developing and implementing an effective strategic development program of the modern city. Proposes a model of coherent integration of management program subsystem on the stages of its development and implementation. Identified the element subsystems that must be synchronized for the coherent integration. Was concluded about the effectiveness of this approach, outlined the direction of its development.
Keywords: управління проектами; управління програмами; муніципальне управління; strategic program; urban development; project management; program management; coherent integration