Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Туристична логістика" - Стригуль, Лариса Станіславівна (My University, 2023)
Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до самостійної роботи побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Окремо приділено увагу контрольним питанням які передбачають можливість проведення самоконтролю студента. Також студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; туристична логістика; туризм; туристична логістика, туризм і рекреація