Організаційна психологія - Богдан, Жанна Борисівна; Підбуцька, Ніна Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни "Організаційна психологія" є ознайомлення з основними проблемами організаційної психології як галузі соціальної психології, підготовка студентів до вирішення соціально-психологічних проблем в сучасних організаціях. Завданням вивчення дисципліни "Організаційна психологія" є проведення лекційного курсу та самостійних занять студентів. Передбачені види занять включають послідовне представлення матеріалу, що забезпечує формування знань, умінь, навичок, які виступають основою професійної компетентності організаційного психолога та закріплення цих знань у відповідності з планом вивчення дисциплін.
Keywords: індивідуальна поведінка; психологічний клімат; життєвий цикл організацій; регресія; соціалізація