Програмний комплекс "Автоекзаменатор "Охорона праці". Задачі, які вирішує комплекс в навчальному процесі - Іовенко, О. В.; Кот, Т. М.; Малишев, В. В.; Кошуков, О. В.; Перлій, В. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
В роботі проаналізовано сучасні системи організації навчального процесу – традиційну, модульну, кредитно-модульну. Показан перелік завдань, які має вирішувати автоматизований програмний комплекс «Автоекзаменатор "Охорона праці" для підвищення їх ефективності

In this paper the current systems of the learning process – traditional, modular, credit-module, – are analyzed. The tasks that automated training complex "Autoexaminer "Labour protection" has to solve to improve their effectiveness are shown
Keywords: традиційна система; модульна система; кредитно-модульна система; "Автоекзаменатор "Охорона праці"; академічні години; слухачі; learning process; traditional process; modular process; credit-module process; "Autoexaminer "Labour protection"