Обґрунтування параметрів структурованої моделі проектних дій енергокомпаній в турбулентному середовищі - Домбровський, М. З. (НТУ "ХПІ", 2015)
Пропонується обґрунтування параметрів управління моделі для синтезу ресурсно-інформаційних потоків в системі управління проектними діями розвитку компаній енергетичної галузі. Зроблено висновки про застосування інформаційно - орієнтованих образів структурованої моделі управління проектами.

There have been proposed substantiation control parameters for the synthesis of model resource information flows in the project activities management of energy sector company’s. The conclusions about the use of information - oriented images of the structured project management model have been made.
Substantiation parameters of the project activities structured model of the energycompany’s in turbulent environment
Keywords: невизначеність; турбулентність оточення; параметри синтезу моделі; інформаційно - орієнтовані образи; параметри управління проектами; uncertainty; turbulence environment model; project activities; parameters of synthesis model; information - oriented images; project management parameters