Шумєєва, М. О.Пан, К. В.2023-01-122023-01-122020Шумєєва М. О. Обгрунтування інгредієнтного складу сиркового десерту оздоровчого призначення "Healthy Pumpkin" / М. О. Шумєєва, К. В. Пан // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 40-42. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61175.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61175ukпродукти харчуванняздорове харчуваннядієтичне харчуванняхарчові технологіїсирковий десертОбгрунтування інгредієнтного складу сиркового десерту оздоровчого призначення "Healthy Pumpkin"Article