Внутрішньогосподарський контроль як необхідний елемент управління сільськогосподарським підприємством - Михайловина, С. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
The article considers organizational of methodological problems of formation of on-farm control in the management of agricultural enterprises.

У статті розглянуті організаційні та методологічні проблеми формування системи внутрішньогосподарського контролю в управлінні діяльністю сільськогосподарських підприємств.
Keywords: організація внутрішньогосподарського контролю; управлінський контроль; бухгалтерський контроль; відділ внутрішнього контролю; аудиторські фірми