Стратегічне управління вищим навчальним закладом на базі інтегрованих комп’ютерних технологій - Бабаєв, Володимир Миколайович; Чумаченко, Ігор (НТУ "ХПІ", 2016)
Розглянуто можливості удосконалення стратегічного управління ВНЗ за рахунок використання відповідної інформаційної технології. З’ясовано місце та роль ІКТ у розробці та реалізації стратегії вищого навчального закладу. Запропонований підхід до розробки інтегрованої комп’ютерної технології з метою удосконалення стратегічного управління, який передумовою розробки має структуровану стратегію університету та формалізовані бізнес-процеси.

The opportunities for improvement of strategic management of higher educational establishments using appropriate informational technologies are considered. The place and the role of the informational computer technologies in the development and implementation of the strategy of the higher educational establishment are defined. To improve the strategic management, an approach for the development of an integrated
Strategic management of higher educational establishment based on integrated computer technologies
Keywords: ВНЗ; модернізація системи; ІКТ; бізнес-процеси організацій; інформаційні технології; Business Studio