Організація дистанційного навчання студентів з фізичного виховання в умовах пандемії: практичний досвід - Борейко, Н. Ю.; Азаренкова, Л. Л.; Берестова, О. Ю. (Мадрид, 2021)
Дослідження спрямоване на виявлення основних підходів до організації фізичного виховання в умовах пандемії. Визначення засобів та методів фізичного навчання студентів.
Keywords: дистанційне навчання; фізичне виховання; студенти; принципи навчання; щоденник самоконтролю; пандемія