Оцінювання сформованості дидактичної компетентності вчителя початкових класів - Гезей, О. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлено теоретичні та практичні аспекти оцінювання рівня сформованості дидактичної компетентності вчителів початкових класів у післядипломній освіті

This article is devoted to the theoretical and practical aspects of primary school teaches didactic competence formation in postdiploma education
Evaluation of formed of didactics competence of teacher of initial classes
Keywords: післядипломна педагогічна освіта; інноваційні педагогічні технології; навчально-виховний процес; педагогіка; педагогічне тестування; оцінювальні методи; педагогічна діагностика