Сучасні педагогічні технології в освіті - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Видання присвячено проблемі інноваційних технологій у вищій освіті і новітнім технологіям викладання фундаментальних дисциплін в умовах Болонського процесу та удосконалення системи підготовки кадрів вищої кваліфікації. Призначено для науково-педагогічних працівників, аспірантів та тих, хто займається дослідженням проблем педагогічної дидактики та методики викладання.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; вища освіта; новітні технології викладання; система підготовки кадріввища освіта; новітні технології викладання; система підготовки кадрів