Міжнародне стартап проектування - Бударина, Людмила Геннадіївна; Ляліна, Олександра Андріївна (Сумський державний університет, 2024)
У світі, де економічні зв'язки між країнами стають все більш тісними, міжнародне підприємництво стає надзвичайно важливим. Створення стартапів, які можуть успішно функціонувати на міжнародному ринку, відіграє ключову роль у розвитку економіки. Інновації є основою конкурентоспроможності в сучасному світі. Дослідження інноваційних підходів у стартап проектуванні дозволяє розуміти, як створити продукт або послугу, яка задовольняє потреби міжнародного ринку та вирізняється на тлі конкуренції.
Keywords: ринок; стартапи; міжнародне підприємництво; проектування; впровадження; ефективність; інноваційне підприємництво