Техніко-економічне обґрунтування заходів створення локальних очисних споруд на підприємстві - Жадан, Людмила Василівна; Верютіна, Вікторія Юріївна; Бішеф, Діна Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуті організаційні питання з розробки та впровадження локальних очисних споруд на підприємстві.

Certain problems of designing and adoption of local refining constructions at the enterprise were considered at this article.
Keywords: флокулянти; прибуток; термін окупності