Сучасний інструментарій бізнес-комунікацій в підприємництві, торгівлі та біржовій діяльності - Сисоєв, Володимир Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки містять плани семінарів, психологічні тести, теоретико-методичні рекомендації до розв’язання практичних задач, теоретичні питання та тестові завдання різних рівнів складності для самостійного вивчення і самоконтролю, комплекс практичних задач для самостійного вирішення, метою яких є закріплення й поглиблення теоретичних знань та практичних вмінь, набуття навичок . Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівня.
Keywords: методичні вказівки; бізнес-комунікації; комунікативна компетентність; маркетингові компетенції; комунікативний менеджмент; ділові переговори; ділове спілкування