Вирішення задачі підвищення транзитності вагонопотоків шляхом уніфікації вагових норм поїздів - Сіконенко, Г. М.; Нікіфорова, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Показано, що підвищення транзитності вагонопотоків позитивно впливає на роботу всіх підрозділів транспортної системи. Досягти покращення експлуатаційних показників при пропуску транзитного вагонопотоку можливе за умови уніфікації вагових норм поїздів. Запропонована модель підвищення ефективності пропуску вагонопотоку через технічну станцію при уніфікації вагової норми.
Keywords: транспортна система; експлуатаційні показники; технічна станція; економічний рост; transit; car traffic volume; gravimetric norm