Аналіз використання паливно-енергетичних ресурсів окремим структурним підрозділом залізниці - Кисіль, С. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті проведений аналіз паливно-енергетичних ресурсів та оцінена ефективність впроваджених заходів на окремому структурному підрозділі залізниці

In the article the analysis of fuel and energy resources is conducted and efficiency of the incul-cated measures is appraised on separate structural subdivision of railway
Аnalysis of the use of fuel and energy resources by sepa-rate structural subdivision of railway
Keywords: енергозбереження; техногенний вплив; економія енергетичних ресурсів; зниження собівартості; електрифікація залізничних колій; пасажирські перевезення