Інформаційний пошук - Зуєв, Андрій Олександрович; Івашко, Андрій Володимирович; Гапон, Дмитро Анатолійович (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для вивчення основ інформаційних процесів в автоматизованих системах управління, а також алгоритмів інформаційного пошуку. Розглянуто приклади реальних систем управління і основні алгоритми пошуку інформації, а також розширений варіант пошуку з індексацією по ключу - хешування. Для всіх алгоритмів розглянуті приклади реалізації на мові С++. Також в методичних вказівках представлені індивідуальні завдання для виконання лабораторних і практичних робіт, які допоможуть ефективному освоєнню основ інформаційного пошуку в системах управління.
Keywords: методичні вказівки; самостійні роботи; автоматизована система управління; ентропія; тренажерні комплекси; електричні станції