Переваги та недоліки моди на здоровий спосіб життя - Кукса, В. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
На даний час все більш актуальним постає питання занять фізичною культурою і загалом ведення здорового способу життя. Здоровий спосіб життя став своєрідним стилем моди, але звісно ж потрібно розуміти переваги та недоліки цієї моди. У статті визначено чим саме здоровий спосіб життя зацікавив людей, а також розглянути його переваги та недоліки.
Keywords: фізична культура; фізична напруженість; емоційна напруженість; управління стресом; правильне харчування; шкідливі звички; травми