Особливості силової підготовки баскетболістів 18–20 років - Арабаджи, Тимур Дмитрович; Арабаджи, Анна Юріївна; Жиров, Б. Д. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження спрямоване на розробку та впровадження комплексу спеціалізованих силових вправ, який сприяв розвитку фізичних якостей баскетболістів 18–20 років, покращенню їхньої силової підготовки та підвищенню ефективності тренувального процесу.
Keywords: баскетбол; юнаки 18–20 років; силова підготовка