Проблеми розвитку фондового ринку в Україні - Кульпіна, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто сучасний стан фондового ринку України, останні зміни за декілька років. Проаналізовано основні проблеми, що гальмують формування, становлення та розвиток фондового ринку. Запропоновано шляхи удосконалення розвитку фондового ринку України.

A modern fund market of Ukraine condition is considered, last updates for a few years. Basic problems, that brake forming, becoming and fund market development, are analysed. The ways of improvement of fund market of Ukraine development are offered.
Keywords: капіталізація; акції; облігації; інвестор; інвестиції; fund market; capitalization; actions; bonds; investor; investments