Психологічний інструментарій розвитку лідерського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Містить матеріали науково-практичної конференції з актуальних проблем педагогіки та психології професійної освіти у вищих навчальних закладах, формування та розвитку лідерського потенціалу сучасної молоді.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; лідерство; лідерський потенціал; система підготовки викладачів; психолого-педагогічні технології; гуманітарно-технічна еліта