Науково-теоретичне визначення професійного становлення студентів як майбутніх психолого-педагогічних фахівців - Сегеда, О. О.; Фурманець, Борис Іванович (Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди, 2012)
У статті висвітлені психолого-педагогічні аспекти сутності, змісту, умов і рекомендацій з розвитку професійного становлення студентів як майбутніх фахівців психолого-педагогічної діяльності. Приділена увага компонентам і критеріям щодо формування визначеного соціально-професійного явища у навчально-виховному процесі.

In article psihologo-pedagogical aspects of essence, the maintenance, conditions and recommendations about development of professional formation of students as future experts of psihologo-pedagogical activity are opened. The attention is paid to components and criteria concerning formation of the given socially-professional phenomenon in teaching and educational process.
Scientific-theoretical definition of professional formation of students as future psihologo-pedagogical experts
Keywords: професійне становлення; психолого-педагогічна підготовленість; професійна мотивація; professional formation; professional-psychological readiness; professional motivation