Дослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової олії - Білоус, О. В.; Демидов, Ігор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглядається вплив рослинного антиоксиданту на стабілізацію олій до процесів окиснення. У якості рослинного антиоксиданту використовується екстракт із листя горіху волоського. Досліджені та проаналізовані періоди індукції при окисненні соняшникової олії без додавання екстракту та з додаванням екстракту.

The article examines the impacts of an antioxidant to stabilize vegetable oils to oxidation. As the antioxidant used vegetable extract from eaves of walnut. Investigated and analyzed the induction periods during oxidation of sunflower oil in 2 conditions: with adding of extract and without.
Investigation the effectiveness of antioxidant from leaves of walnut by oxidation sunflower oil
Keywords: рослинний антиоксидант; період індукції; vegetable extracts; sunflower oil; oxidation processes; period of induction