Білоус, О. В.Демидов, Ігор Миколайович2014-10-062014-10-062014Білоус О. В. Дослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової олії / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 27 (1070). – С. 8-12.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9236У статті розглядається вплив рослинного антиоксиданту на стабілізацію олій до процесів окиснення. У якості рослинного антиоксиданту використовується екстракт із листя горіху волоського. Досліджені та проаналізовані періоди індукції при окисненні соняшникової олії без додавання екстракту та з додаванням екстракту.The article examines the impacts of an antioxidant to stabilize vegetable oils to oxidation. As the antioxidant used vegetable extract from eaves of walnut. Investigated and analyzed the induction periods during oxidation of sunflower oil in 2 conditions: with adding of extract and without.ukрослинний антиоксидантперіод індукціїvegetable extractssunflower oiloxidation processesperiod of inductionДослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової оліїInvestigation the effectiveness of antioxidant from leaves of walnut by oxidation sunflower oilArticle