Співпраця Харкова і Черкас у розвитку дизайн-освіти - Рибін, С. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглядаються і аналізуються історичні події, що пов‘язані із навчально-методичними та творчими зв‘язками між навчальними закладами Харкова (Харківською державною академією дизайну і мистецтв) і Черкас (Черкаським державним технологічним університетом)

The events related to creative, educational and methodical relations between higher educational institutions of Kharkiv (Kharkiv state academy of design and arts) and Cherkasy (Cherkasy state technological university) are investigated and analyzed in the article
Cooperation of Kharkov and Cherkass in development of design-education
Keywords: дизайнерська справа; мистецтво; художньо-промисловий інститут; творча майстерня; промисловий дизайн; графічний дизайн; інтер'єр; моделювання одягу