До дня народження Л. Л. Товажнянського - Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Про життєвий шлях та досягнення Л. Л. Товажнянського.
Keywords: біографія Л. Л. Товажнянського; засновник наукової школи; публікації; наукові роботи; нагороди