Методичні рекомендації з організації і проведення виробничої практики - Гасюк, Олександр Іванович (ФОП Ткачов О. А., 2024)
Методичні рекомендації з організації і проведення виробничої практики здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 145 «Гідроенергетика». Практика, будучи складовою навчального процесу, проводиться з метою забезпечення практичного використання компетентностей, отриманих здобувачем за весь попередній період навчання, а також формування професійних навичок щодо збору матеріалів для написання розділів випускної кваліфікаційної (дипломної) роботи або для підготовки до випускного кваліфікаційного іспиту та підготовки бази до самостійної професійної діяльності. Призначено для здобувачів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 145 «Гідроенергетика» усіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; методичні рекомендації; виробнича практика; вища освіта; бакалаври; навчальний процес