Соціально відповідальний маркетинг як інструмент підвищення довіри до бізнесу у кризових умовах - Райко, Діана Валеріївна; Дрепін, Іван Миколайович (ФОП Лібуркіна Л. М., 2025)
У статті розглянуто сутність та особливості соціально відповідального маркетингу, його роль у формуванні довіри споживачів до бізнесу в умовах кризових викликів. Досліджено особливості застосування со ціально відповідального маркетингу у кризових умовах та його місце у сучасних концепціях управління бізнесом, зокрема, формування довіри споживачів до бренду. The article examines the essence and features of socially responsible marketing, its role in forming consumer trust in business in times of crisis challenges. The features of the application of socially responsible marketing in times of crisis and its place in modern concepts of business management, in particular, the formation of consumer trust in the brand, are investigated.
Keywords: соціально відповідальний маркетинг; криза; довіра; бізнес; бренд; socially responsible marketing; crisis; trust; business; brand