Засади організаційно-економічного механізму управління розвитком корпоративної культури промислового підприємства - Ілляшенко, Сергій Миколайович; Овчаренко, Максим Іванович (My University, 2013)
У статті досліджено засади організаційно-економічного механізму управління розвитком корпоративної культури промислового підприємства. Виділено фактори, що стримують розвиток корпоративної культури, охарактеризовано сутність, принципи та етапи управління розвитком корпоративної культури підприємства.

The article examines principles of organizational and economic mechanism of development of the corporate culture of the industrial enterprise. Highlight the factors restrain the development of corporate culture, characterized the nature, principles and stages of development management company corporate culture.
Principles of organizational and economic mechanism of management development of corporate culture industrial enterprises
Keywords: стратегічне управління; конкурентоспроможність; ринок інновацій; принцип адаптивності; принцип симпліфікації; принцип квантування; принцип програмування; принцип легітимності; corporate culture; organizational-economic mechanism; management development; strategic management