Складові процесу комерціалізації інновацій на промислових підприємствах - Євсєєв, Андрій Сергійович (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025)
У доповіді визначено, що комерціалізація інновацій є складним багатокомпонентним процесом, що охоплює цілу низку організаційних, технічних, фінансових та ринкових дій. Особливо актуальним це питання стає для промислових підприємств, які, з одного боку, мають значний потенціал для впровадження інновацій, а з іншого — стикаються з високими бар’єрами у вигляді обмеженого доступу до фінансування, нестабільності ринку та нестачі управлінських компетенцій.
Keywords: інноваційна діяльність; комерціалізація; інтелектуальна власність; економіка; розвиток; ефективність; промислові підприємства