Якименко, Михайло ОлександровичБухкало, Світлана Іванівна2024-05-082024-05-082024Якименко М. О. Комплексні моделі сталого розвитку інтегрованої безпечної діяльності закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Якименко М. О., Бухкало С. І. // Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : зб. матеріалів 9-го Міжнар. молодіжного конгресу, м. Львів, 28-29 березня 2024 р. – Електрон. текст. дані. – Київ : ФОП Яроченко Я. В., 2024. – С. 112. – Отримано з https://science.lpnu.ua/sites/default/files/attachments/2024/feb/33847/zbirnykixmizhnarodnyymolodizhnyykongres28-29032024fin.pdf, вільний (дата звернення 07.05.2024 р.).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/77023Developments are carried out using modern highly effective science-based technologies of food production, from types of classification-identification analysis, general concepts and requirements to types of methodology for determining quality indicators of the quality level and their evaluation through the selection of calculation algorithms at various stages of production and use of the obtained goods.ukсталий розвитокбезпечна діяльністьресторанний бізнесресторанне господарствосучасні технології харчуванняготельно-ресторанний бізнесКомплексні моделі сталого розвитку інтегрованої безпечної діяльності закладів ресторанного господарстваArticlehttps://orcid.org/0000-0002-1389-6921