Методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції - Стельник, Діана Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2016)
В статті обґрунтована необхідність підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції. Розглянуто та систематизовано існуючі методи оцінки конкурентоспроможності продукції. Визначено параметри та показники конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.

The article substantiates the need to improve the competitiveness of domestic agricultural products. The existing methods of product competitiveness estimation are considered and systematized. The competitiveness’ parameters and indicators of agricultural products are identified.
Competitiveness estimation’ methods of agricultural products
Keywords: сільськогосподарські підприємства; міжнародний ринок; товарний вигляд продукції; специфіка сільського господарства; agricultural enterprises